Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд звернення гр. Фінька М.І...."  № 508/1 від 22.07.2016р. 
Документ №508/1 від 22.07.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 29.07.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.07.2016  № 508/1
м. Слов'янськ
 

Про розгляд звернення

гр. Фінька М.І.


До виконкому Слов’янської міської ради звернувся гр. Фінько Михайло Іванович, який зареєстрований за адресою: (конфіденційна інформація) з заявою про надання поштової адреси 1/1 часткам вбудованих житлових та нежитлових приміщень першого поверху першої секції, в будинку гуртожитку, загальною площею 103,02 кв.м., житловою площею 43,4 кв.м., підсобною площею 3,6 кв.м., від загальної площі 202,5 кв.м., розташованих за адресою: (конфіденційна інформація).


1/1 частка вбудованих житлових та нежитлових приміщень першого поверху першої секції, в будинку гуртожитку (конфіденційна інформація) належать гр. Фіньку Михайлу Івановичу на підставі рішення Слов’янського міськрайонного суду Донецької області (конфіденційна інформація).


З метою упорядкування поштових адрес об’єктів нерухомого майна, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


В И Р І Ш У Є:


1. Надати 1/1 часткам вбудованих житлових та нежитлових приміщень першого поверху першої секції, в будинку гуртожитку, загальною площею 103,02 кв.м., (конфіденційна інформація) наступну поштову адресу:

(конфіденційна інформація)


2. Рекомендувати гр. Фіньку Михайлу Івановичу внести зміни в матеріали технічної інвентаризації та зареєструвати право власності на об’єкт нерухомого майна згідно чинного законодавства.



Міський голова                                                                                                                                           В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.