Рішення виконавчого комітету  "Про закріплення права користування житловим приміщенням..."  № 404 від 15.06.2016р. 
Документ №404 від 15.06.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 21.06.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 15.06.2016  № 404
м. Слов'янськ
 

Про закріплення права

користування житловим приміщенням

(інформація конфіденційна)



Розглянувши клопотання служби у справах дітей Слов’янської міської ради щодо закріплення права користування житловим приміщенням, виконком встановив, що (інформація конфіденційна), перебувають на первинному обліку в службі у справах дітей Слов’янської міської ради, мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування, у зв’язку з тим, що мати, (інформація конфіденційна) померла 06.03.2014 року (інформація конфіденційна), батько, (інформація конфіденційна), позбавлений батьківських прав рішенням Слов’янського міськрайонного суду від 31.03.2016 року, рішенням Слов’янського міськрайонного суду від 31.03.2016 року над дітьми призначено опікуном/піклувальником (інформація конфіденційна), неповнолітня та малолітня (інформація конфіденційна) зареєстровані за адресою: (інформація конфіденційна), м.Слов’янськ, керуючись п.3 ч.1 ст.247 Сімейного кодексу України, ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Слов’янської міської ради


В И Р І Ш УЄ:


1. Закріпити за (інформація конфіденційна) право користування житловим приміщенням за адресою: (інформація конфіденційна) м.Слов’янськ.


2. Дотримання права користування житловим приміщенням за (інформація конфіденційна) за адресою: (інформація конфіденційна), м.Слов’янськ, покласти на опікуна/піклувальника (інформація конфіденційна).


3. Направити дане рішення до відділу ведення реєстраційного обліку місця проживання та місця перебування фізичних осіб Слов’янської міської ради для контролю та користування в роботі, з метою захисту житлових прав (інформація конфіденційна).



Міський голова                                                                                                                        В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.