Рішення виконавчого комітету  "Про визначення відповідального за зберігання протоколів..."  № 397 від 01.06.2016р. 
Документ №397 від 01.06.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 08.06.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.06.2016  № 397
м. Слов'янськ
 

Про визначення відповідального

за зберігання протоколів зборів

співвласників багатоквартирного

будинку



Враховуючи Закон України від 14.05.2015 № 417-VIII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», постанову Кабінету Міністрів України від 24.02.2016 №109 «Про затвердження Порядку зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та розміщення інформації про рішення, прийняті такими зборами», наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.08.2015 №203 «Про затвердження форми протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку», керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


В И Р І Ш У Є:


1. Визначити управління комунальної власності Слов’янської міської ради (Чичкан) відповідальним за зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та розміщення їх результативних частин на офіційному веб-сайті Слов’янської міської ради.


2. Доручити:


2.1. Управлінню комунальної власності Слов’янської міської ради (Чичкан) здійснити роботу зі зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку з питань:


- визначення управителя та його відкликання, затвердження та зміни умов договору з управителем;


- обрання уповноваженої особи (осіб) співвласників під час укладання, внесення змін та розірвання договору з управителем, здійснення контролю за його виконанням.


2.2. Відділу інформаційного забезпечення Слов’янської міської ради (Самохвалов) створити на офіційному веб-сайті Слов’янської міської ради окремий розділ про рішення, прийняті зборами співвласників, щодо управління багатоквартирним будинком, в якому повинна бути забезпечена можливість пошуку результативних частин протоколів з питань, зазначених у п.2 даного рішення, зокрема за адресами багатоквартирних будинків.


2.3. Загальному відділу Слов’янської міської ради (Бабенко) внести зміни в інструкцію з діловодства в Слов’янській міської раді, яка затверджена рішенням виконкому Слов’янської міської ради від 15.05.2013 №297, щодо формування справ, протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та їх зберігання.


3. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови Шаповалова І.В.



Міський голова                                                                                                                    В.М.Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.