Розпорядження міського голови  "Про приватизацію жилого приміщення в гуртожитку..."  № 411-p від 12.12.2016р. 
Документ №411-p від 12.12.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 15.12.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 12.12.2016  № 411-p
м. Слов'янськ
 

Про приватизацію жилого приміщення

в гуртожитку



Від наймача Босова Миколи Івановича надійшли заява та матеріали по приватизації кімнати конфіденційна інформація в гуртожитку по вулиці конфіденційна інформація у м. Слов’янську, яка використовується ним на умовах найму. Згідно Закону України “Про приватизацію державного житлового фонду”, Закону України “Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків”, рішення міської ради від 31.08.2012 № 13-ХХХ-6 «Про дозвіл приватизації житлових і нежитлових приміщень гуртожитку по вул. Калініна, 2 у місті Слов’янську» та керуючись ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”


1.Прохання наймача Босова Миколи Івановича задовольнити і кімнату конфіденційна інформація з відповідною площею підсобних приміщень, що складає 13/100 часток від блок (секції) конфіденційна інформація в гуртожитку конфіденційна інформація у м. Слов'янську, передати в приватну власність з виплатою компенсації за брак площі і визначити його повноправним власником кімнати.


2.Розрахунок площі, яка приватизується безкоштовно, затвердити.


3.Відділу по обліку та розподілу житлової площі міської ради оформити свідоцтво про право власності на житло.


4.ТОВ «АРАГОРН» укласти з гр. Босовим М.І. угоду-зобов'язання щодо ремонту та обслуговування кімнати приватного власника в гуртожитку, який є власністю територіальної громади в особі міської ради.



Міський голова                                                                                                                       В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.