Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення опіки над (інформація конфіденційна)..."  № 332/2 від 18.05.2016р. 
Документ №332/2 від 18.05.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 25.05.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.05.2016  № 332/2
м. Слов'янськ
 

Про встановлення опіки над

(інформація конфіденційна)



Розглянувши заяву та надані документи громадянкою України (інформація конфіденційна), яка зареєстрована та мешкає: (інформація конфіденційна) м. Слов’янськ, про встановлення опіки над (інформація конфіденційна), що перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей Слов’янської міської ради, має статус дитини-сироти, у зв’язку з тим, що мати, (інформація конфіденційна), померла 05.03.2016 року (актовий запис від 09.03.2016 року №414, складений відділом ДРАЦС по м.Слов’янську Слов’янського міськрайонного управління юстиції у Донецькій області), відомості про батька дитини, (інформація конфіденційна), внесені відповідно до ч.1 ст.135 Сімейного кодексу України (витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про державну реєстрацію народження відповідно до статей 126, 133, 135 Сімейного кодексу України від 24.03.2016 №00016470568, виданий відділом державної реєстрації актів цивільного стану по м.Слов’янську Слов’янського міськрайонного управління юстиції у Донецькій області), має братів – (інформація конфіденційна); не володіє на праві власності рухомим чи нерухомим майном, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 12.05.2016 року, керуючись п.п.3, 42 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866, ст.ст.243, 244, 246, 247, 249 Сімейного кодексу України, ст.25 Закону України «Про охорону дитинства», ст.ст.58, 61, 63, 292 Цивільного кодексу України, ст.34 Закону України “Про місцеве


В И Р І Ш У Є:


1. Призначити громадянку (інформація конфіденційна) опікуном над (інформація конфіденційна).


2. Зобов’язати опікуна, (інформація конфіденційна), оформити всі виплати, передбачені чинним законодавством України стосовно підопічної дитини, щороку до 18 травня звітувати службі у справах дітей Слов’янської міської ради про свою діяльність.


3. Слов’янському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Свинаренко) забезпечити здійснення соціального супроводу підочної дитини та надавати службі у справах дітей Слов’янської міської ради інформацію про виконання плану соціального супроводу дитини.


4. Відділу охорони здоров’я Слов’янської міської ради (Джим):


4.1 Здійснювати диспансерний нагляд за дитиною, закріпити за нею сімейного лікаря.


4.2 Забезпечити дитині двічі на рік проходження медичного огляду.


4.3 Надавати службі у справах дітей Слов’янської міської ради щорічно звіт про стан здоров’я дитини, дотримання опікуном рекомендацій лікаря.


5. Відділу освіти Слов’янської міської ради (Рубльовський):


5.1 Забезпечити право дитини на здобуття освіти, а у разі потреби – забезпечити індивідуальне навчання.

5.2 Надавати службі у справах дітей Слов’янської міської ради щорічно звіт про рівень розвитку та знань дитини, наявність в сім’ї необхідних умов для здобуття освіти, позашкільну зайнятість, участь опікуна у вихованні дитини.


6. Відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради (Міщенко) забезпечити щорічне оздоровлення дитини на пільгових умовах.


7. Просити Слов’янський відділ поліції Головного Управління Національної поліції у Донецькій області (Альошин) надавати службі у справах дітей міської ради щорічно звіт про відсутність проявів асоціальної поведінки з боку підопічного та опікуна.


8. Направити дане рішення до всіх зацікавлених служб для відома, користування та контролю в роботі.


9. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на службу у справах дітей Слов’янської міської ради (Соколова), контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Підлісного Ю.І.



Міський голова                                                                                                                     В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.