Рішення виконавчого комітету  "Про заходи з протидії загрозам надзвичайних ситуацій у ..."  № 293 від 20.04.2016р. 
Документ №293 від 20.04.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 21.04.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.04.2016  № 293
м. Слов'янськ
 

Про заходи з протидії загрозам надзвичайних

ситуацій у природних екосистемах на території

Слов’янської міської ради



З метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій в природних екосистемах на території міської ради в літній період, організації своєчасної підготовки до оперативного реагування на пожежі на сільськогосподарських та водно-болотних угіддях, в лісних та паркових зонах, беручи до уваги доручення ДСНС України від 04.03.2016 № 17-3155/172 «Про заходи з протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації у природних екосистемах», керуючись законами України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про рослинний світ», «Про тваринний світ», Правилами охорони життя людей на водних об'єктах України, затвердженими наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи № 272 від 03.12.2001, зареєстровано у Міністерстві юстиції України 01.02.2002 за № 95/6383, ст.ст. 33,36,37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:


1. Затвердити План заходів з протидії загрозам надзвичайних ситуацій у природних екосистемах на території Слов’янської міської ради (додається).


2. Встановити, що експлуатація водних об’єктів в літній період 2016р для масового відпочинку населення здійснюється тільки при наявності паспорту пляжу, затвердженого заступником міського голови.


3. Відділу екології та природних ресурсів міської ради (Соловей), відділу цивільного захисту населення міської ради (Новак) сумісно з представниками ДП «Слов’янський лісгосп» (Сорока), Слов’янського районного управлінням ГУ ДСНС України в Донецькій області (Бойцов) протягом травня - жовтня 2016року із залученням ЗМІ проводити роз’яснювальну роботу серед населення міста з питань пожежної безпеки при відвідуванні паркових зон, лісопосадок, лісів та недопущення розпалювання вогнищ.


4. Регіональному ландшафтному парку «Слов’янський курорт» (Тимошенко) сумісно з Державною екологічною інспекцією у Донецькій області (Вишневський) та Слов’янським відділом поліції ГУ НПУ в Донецькій області (Альошин) оперативно реагувати на факти засмічення, випалювання ділянок із лісовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, які проводяться на території природно-заповідного фонду без відповідного дозволу обласної державної адміністрації та своєчасно притягувати порушників до адміністративної відповідальності з начисленням шкоди, заподіяної природному середовищу.


5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Сіваша Д.В.



Міський голова                                                                                                                        В.М.Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.