Рішення виконавчого комітету  "Про дозвіл укладання договорів дарування та купівлі-про..."  № 285 від 20.04.2016р. 
Документ №285 від 20.04.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 21.04.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.04.2016  № 285
м. Слов'янськ
 

Про дозвіл укладання договорів

дарування та купівлі-продажу



Розглянувши заяви та надані документи гр. (інформація конфіденційна), гр. (інформація конфіденційна), гр. (інформація конфіденційна) та гр. (інформація конфіденційна) про дозвіл продати квартиру (інформація конфіденційна)в місті Слов'янську Донецької області, по 1/8 частці якої належать малолітнім дітям: (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), в зв’язку з тим, що на ім'я малолітніх дітей: (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), дарується 4/9 часток квартири (інформація конфіденційна) в місті Слов’янську Донецької області, в рівних частках, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 14.04.2016 року, керуючись ст. 177 Сімейного кодексу України, ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Слов’янської міської ради


В И Р І Ш И В:


1. Дозволити гр. (інформація конфіденційна) прийняти в дар на ім’я малолітніх дітей: (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), дарується 4/9 часток квартири (інформація конфіденційна) в місті Слов’янську Донецької області, в рівних частках, укласти та підписати договори дарування.


2. Дозволити гр. (інформація конфіденційна) продати 3/8 частки квартири (інформація конфіденційна) в місті Слов'янську Донецької області, по 1/8 частці якої належать малолітнім дітям: (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), укласти та підписати договори купівлі-продажу.


3. Дозволити гр. (інформація конфіденційна), гр. (інформація конфіденційна) та гр. (інформація конфіденційна) продати квартиру (інформація конфіденційна) в місті Слов'янську Донецької області, укласти та підписати договори купівлі-продажу.



Міській голова                                                                                                                         В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.