Рішення виконавчого комітету  "Про припинення функціонування на території Слов’янської..."  № 283 від 20.04.2016р. 
Документ №283 від 20.04.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 21.04.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.04.2016  № 283
м. Слов'янськ
 

Про припинення функціонування на території

Слов’янської міської ради дитячого будинку сімейного типу

(інформація конфіденційна)



Розглянувши заяву батьків–вихователів (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна), які зареєстровані за адресою: (інформація конфіденційна), фактично мешкають: (інформація конфіденційна), про припинення на території Слов’янської міської ради функціонування їх дитячого будинку сімейного типу та припинення дії договору про влаштування та спільне проживання дітей (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), у зв’язку з переїздом до міста Костянтинівки, враховуючи акт обстеження за новим місцем проживання, висновок служби у справах дітей Костянтинівської міської ради про можливість створення дитячого будинку сімейного типу від 05.04.2016 року, а також враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 14.04.2016 року, керуючись, підпунктом 2 пункту 4 Постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 року №564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу, ст.25 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст.3, 6 Закону України “Про забезпечення організаційно–правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, ст.32 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком Слов’янської міської ради


В И Р І Ш УЄ :


1. Припинити з 28 квітня 2016 року функціонування дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) на території Слов’янської міської ради у зв'язку з переїздом на постійне місце проживання за адресою: (інформація конфіденційна).


2. Припинити дію угоди від 31 жовтня 2008 року №2 «Про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна)» за згодою сторін.


3.Службі у справах дітей Слов’янської міської ради (Соколова):


3.1. Звернутися від імені органу опіки та піклування Слов’янської міської ради до органу опіки та піклування Костянтинівської міської ради з клопотанням про надання копії рішення про створення дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) та влаштування до нього на виховання та спільне проживання дітей: (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна).


3.2. Повідомити службу у справах дітей Слов’янської райдержадміністрації (за місцем перебування на первинному обліку (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна) про зміну місця проживання дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна).


3.3. Інформувати центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Свинаренко), відділ охорони здоров’я (Джим), відділ освіти (Рубльовський), фінансове управління міської ради (Ковальов), відділ у справах сім’ї, молоді та спорту (Міщенко), управління соціального захисту населення міської ради (Євсюков), Слов’янський відділ поліції у Донецькій області (Альошин) про припинення функціонування дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна).


4. Слов’янському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Свинаренко) з 28 квітня 2016 року припинити соціальне супроводження дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна).


5. Рішення виконкому від 31.10.2008 №810/2 «Про створення дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна) і влаштуванню до нього на виховання та спільне проживання дітей: (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна)» вважати таким, що втратило чинність.


6. Координацію роботи щодо виконання рішення покласти на службу у справах дітей (Соколова), контроль - на заступника міського голови Підлісного Ю.І.



Міський голова                                                                                                                       В. М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.