Розпорядження міського голови  "Про підготовку та відзначення в місті Слов’янську Дня з..."  № 326-р від 10.10.2016р. 
Документ №326-р від 10.10.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 12.10.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 10.10.2016  № 326-р
м. Слов'янськ
 

Про підготовку та відзначення

в місті Слов’янську

Дня захисника України



З метою підготовки та відзначення в місті Слов’янську Дня захисника України, на виконання Указів Президента України від 14.10.2014 № 806/2014 «Про День захисника України», від 23.08.2015 №497/2015 «Про відзначення у 2015 році Дня захисника України» керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1.Утворити робочу групу з підготовки та відзначення в місті Слов’янську Дня захисника України (додаток 1).


2. Затвердити План заходів з підготовки та відзначення в місті Слов’янську Дня захисника України (далі – План) (додаток 2).


3. Рекомендувати Слов’янському відділу поліції Головного Управління Національної поліції України в Донецькій області (Альошин), Управлінню патрульної поліції з обслуговування м.Слов'янська та Краматорська (Малиш) організувати чергування та забезпечити охорону публічної безпеки і порядку під час проведення масових заходів.


4. Рекомендувати Слов’янському районному управлінню Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Донецькій області (Бойцов) організувати чергування та забезпечити протипожежну безпеку під час проведення масових заходів.


5. Управлінню житлово-комунального господарства (Чичкан) організувати чергування та забезпечити благоустрій в місцях проведення масових заходів.


6. Відділу охорони здоров’я Слов’янської міської ради (Джим) організувати чергування та забезпечити медичний супровід під час проведення масових заходів.


7. Координацію роботи покласти на відділ з питань внутрішньої політики Слов’янської міської ради (Кравченко), контроль щодо виконання даного розпорядження покласти на заступника міського голови Підлісного Ю.І.



Міський голова                                                                                                                         В.М.Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.