Рішення виконавчого комітету  "Про дозвіл укладання договору про поділ спадкового майн..."  № 244 від 06.04.2016р. 
Документ №244 від 06.04.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 12.04.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 06.04.2016  № 244
м. Слов'янськ
 

Про дозвіл укладання договору

про поділ спадкового майна



Розглянувши заяви та надані документи гр.(інформація конфіденційна), неповнолітніми (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна) про надання дозволу посвідчити договір поділу спадкового майна після померлого 26.01.2015 року (інформація конфіденційна). До складу спадкового майна входять: земельна ділянка (інформація конфіденційна) та житловий будинок (інформація конфіденційна), автомобіль (інформація конфіденційна).


Спадкоємцями майна померлого є: батько - (інформація конфіденційна) щодо 5/8 часток спадкового майна; неповнолітні діти померлого - (інформація конфіденційна), та малолітній (інформація конфіденційна) – кожному по 1/8 частці спадкового майна (лист державного нотаріуса Першої Слов’янської державної нотаріальної контори – Причепи В.Р. від 15.03.2016 року №621/02-14). В результаті укладання договору про поділ спадкового майна у власність (інформація конфіденційна) перейде земельна ділянка (інформація конфіденційна) та житловий будинок номер (інформація конфіденційна), а неповнолітнім (інформація конфіденційна), та малолітньому (інформація конфіденційна), по 1/3 частці автомобілю (інформація конфіденційна). Враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 31.03.2016 року, згідно ч.3 ст.1267, ч.2 ст.1278 Цивільного кодексу України, Порядку вчинення нотаріальних дій нотаріусами України, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 22.02.2012 №296/5, у зв’язку з тим, що правочини за малолітніх вчиняють батьки за наявності дозволу органу опіки та піклування, керуючись ст.177 Сімейного кодексу України, ст.12 Закону України "Про основи соціального захисту бездомних громадян та безпритульних дітей", ст.34 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" виконком Слов'янської міської ради


В И Р І Ш У Є:


1. Дозволити (інформація конфіденційна) укласти та підписати договір про поділ спадкового майна, згідно якого у власність її малолітнього сина, (інформація конфіденційна), переходить 1/3 частка автомобілю (інформація конфіденційна).


2. Дозволити (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), укласти та підписати договір про поділ спадкового майна, згідно якого у їх власність переходить по 1/3 частці автомобілю (інформація конфіденційна).


3. Дозволити гр.(інформація конфіденційна) надати згоду неповнолітнім дітям (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), на укладання та підписання договору про поділ спадкового майна.



Міський голова                                                                                                                     В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.