Розпорядження міського голови  "Про створення робочої групи по реалізації інвестиційног..."  № 215-p від 11.07.2016р. 
Документ №215-p від 11.07.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 08.12.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 11.07.2016  № 215-p
м. Слов'янськ
 

Про створення робочої групи по реалізації

інвестиційного проекту регіонального розвитку

«Розвиток рекреаційної діяльності на

території Слов’янщини»



На виконання розпорядження Кабінету міністрів України від 8 червня 2016 р. № 432-р «Про внесення змін до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у тому числі тих, що фінансуються з метою погашення кредиторської заборгованості, зареєстрованої органами Державної казначейської служби станом на 1 січня 2016 року», розпорядження голови обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 29 червня 2016 року № 517 «Про затвердження переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою належної організації заходів по реалізації інвестиційного проекту регіонального розвитку «Розвиток рекреаційної діяльності на території Слов’янщини»:


1. Створити робочу групу по реалізації інвестиційного проекту регіонального розвитку «Розвиток рекреаційної діяльності на території Слов’янщини» та затвердити її склад (додаток 1).


2. Затвердити положення про робочу групу по реалізації інвестиційного проекту регіонального розвитку «Розвиток рекреаційної діяльності на території Слов’янщини» (додаток 2).


3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Сіваша Д.В.



Міський голова                                                                                                                     В. М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.