Рішення виконавчого комітету  "Про матеріальне забезпечення проведення та участі у спо..."  № 230 від 24.03.2016р. 
Документ №230 від 24.03.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 28.03.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.03.2016  № 230
м. Слов'янськ
 

Про матеріальне забезпечення проведення та

участі у спортивних та спортивно-масових заходах та

матеріальне забезпечення їх учасників



Розглянувши інформацію начальника відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Міщенка О.М. «Про матеріальне забезпечення проведення та участі у спортивних та спортивно-масових заходах та матеріальне забезпечення їх учасників», з метою належного фінансування сфери фізичної культури та спорту, забезпечення проведення спортивно-масових заходів різних рівнів, створення сприятливих умов з організації якісного, змістовного дозвілля широких верств населення, беручи до уваги Постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.1992 № 63 «Про впровадження фінансування та матеріального забезпечення у галузі спорту» та від 18.09.2013 № 689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня», наказ Міністерства молоді та спорту України від 27 січня 2014 року № 144 «Про затвердження норм витрат на нагородження переможців та призерів спортивних змагань державного рівня», з метою соціального захисту спортсменів та тренерів міста, керуючись ст. 28, 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет Слов’янської міської ради:


1. Затвердити норми витрат матеріального забезпечення на проведення та участь у спортивних та спортивно-масових заходах та матеріальне забезпечення їх учасників (додається).


2. Витрати на проведення та участь у міських, обласних, Всеукраїнських та міжнародних спортивних та спортивно-масових заходах, проведення навчально-тренувальних зборів з підготовки до них, здійснювати у межах асигнувань, передбачених у бюджеті міста на розвиток фізичної культури і спорту (КФК 130102, 130105), відповідно до календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів.


3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Сіваша Д.В.



Міський голова                                                                                                                      В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.