Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд звернення гр. Павенка А.О...."  № 221/4 від 16.03.2016р. 
Документ №221/4 від 16.03.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 23.03.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.03.2016  № 221/4
м. Слов'янськ
 

Про розгляд звернення

гр. Павенка А.О.



До виконкому Слов’янської міської ради звернувся гр. Павенко Артур Олександрович, який зареєстрований за адресою: (конфіденційна інформація), з заявою про надання поштової адреси нежитловому вбудованому приміщенню розташованому у житловому будинку (конфіденційна інформація).


Зазначене приміщення належить заявнику на праві власності на підставі договору купівлі-продажу нежитлового вбудованого приміщення (конфіденційна інформація).


З метою упорядкування поштових адрес об’єктів нерухомого майна, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


В И Р І Ш И В:


1. Надати нежитловому вбудованому приміщенню, розташованому у житловому будинку (конфіденційна інформація), наступну поштову адресу: (конфіденційна інформація).


2. Рекомендувати гр. Павенку Артуру Олександровичу здійснити реєстрацію об’єкту нерухомого майна з урахуванням наданої поштової адреси.



Міській голова                                                                                                                        В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.