Розпорядження міського голови  "Про створення робочої групи з питань вивчення стану дод..."  № 135-p від 25.04.2016р. 
Документ №135-p від 25.04.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 03.11.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 25.04.2016  № 135-p
м. Слов'янськ
 

Про створення робочої групи з питань

вивчення стану додержання вимог законодавства

при здійсненні суб’єктами господарювання

роздрібної торгівлі підакцизними товарами

на території міста Слов’янськ



З метою вивчення стану додержання вимог законодавства при здійсненні суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами на території міста Слов’янськ, враховуючи що акцизний податок є податком для наповнення місцевого бюджету керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1.Створити робочу групу для вивчення стану додержання вимог законодавства при здійсненні суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами на території міста Слов’янськ ( далі робоча група) , у складі згідно з додатком 1.


2. Затвердити Положення про робочу групу ( додаток 2).


3.Рекомендувати Слов’янській ОДПІ ГУ ДФС в Донецькій області (Колодій) надавати щоквартально до 10 числа місяця, наступного за кварталом, голові робочої групи інформацію щодо суб’єктів оподаткування, які здійснюють реалізацію підакцизних товарів і підлягають обов’язковій реєстрації як платники податку до місцевого бюджету за місцем розташування пункту продажу підакцизних товарів.


4.Начальнику фінансового управління (Ковальов) про результати роботи з питань забезпечення перерахування до місцевого бюджету акцизного податку від продажу підакцизних товарів надавати інформацію міському голові щомісячно до 10 числа місяця, наступного за звітним.


5. Прес-службі міської ради (Звєгіна) щомісячно висвітлювати результати роботи робочої групи на офіційному сайті Слов’янської міської ради та надавати інформацію місцевим засобам масової інформації.


6. Розпорядження міського голови від 29.05.2015 № 182р «Про створення робочої групи з моніторингу дотримання суб’єктами господарювання умов продажу підакцизних товарів на території м. Слов’янськ» вважати таким, що втратило чинність.


7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Шаульську В.В.



Міський голова                                                                                                                        В.М.Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.