Розпорядження міського голови  "Про проведення народного свята Масляної у місті Слов’ян..."  № 77-p від 11.03.2016р. 
Документ №77-p від 11.03.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 29.09.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 11.03.2016  № 77-p
м. Слов'янськ
 

Про проведення народного свята Масляної

у місті Слов’янську



З метою задоволення культурних потреб мешканців міста, розвитку народної творчості та художньої самодіяльності, з метою популяризації та відродження давніх традицій, збереження народних звичаїв залучення дітей та молоді до традиційних народних свят, відповідно до Програми розвитку культури на період 2014-2016 роки, затвердженої рішенням Слов’янської міської ради від 17.10.2014 №15-LХVII-6, керуючись ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"


1. Затвердити план заходів щодо проведення народного свята Масляної у місті Слов’янську (далі – План) (додається).


2. Відділу культури Слов’янської міської ради (Олійник), управлінню економічного і соціального розвитку Слов’янської міської ради (Ковальова), взяти участь в організації та проведенні народного свята Масляної 13.03.2016.


3. Рекомендувати Слов’янському ВП Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області (Бурсак) організувати чергування та забезпечити охорону громадського порядку під час проведення народного свята Масляної.


4. Рекомендувати Слов’янському районному управлінню Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Донецькій області (Бойцов) організувати чергування та забезпечити протипожежну безпеку під час проведення народного свята Масляної.


5. Комунальному підприємству «Парк культури і відпочинку (Солодовніков):


5.1. Забезпечити підготовку території парку культури і відпочинку до народного гуляння з приводу свята Масляної 13.03.2016. (враховуючи природні прояви).


5.2. Організувати чергування, забезпечити чистоту, порядок та освітлення парку культури і відпочинку під час проведення народних гулянь з приводу свята Масляної.


6. Відділу охорони здоров’я Слов’янської міської ради (Джим) організувати чергування карети швидкої допомоги та забезпечити медичний супровід під час проведення народного свята Масляної.


7. Управлінню економічного і соціального розвитку Слов’янської міської ради (Ковальова) забезпечити належну роботу міського транспорту загального користування та організувати виїзну торгівлю з залученням підприємств торгівлі та ресторанного господарства під час проведення народного свята Масляної.


8. Слов’янському районному управлінню Головного управління держсанепідслужби у Донецькій області (Домбровська) забезпечити дотримання норм діючого законодавства під час проведення виїзної торгівлі в парку культури і відпочинку.


9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Підлісного Ю.І.



Міський голова                                                                                                                         В.М.Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.