Рішення міської ради  "Про отримання гранту від Північної екологічної фінансов..."  № 47-XIII-7-XII від 29.07.2016р. 
Документ №47-XIII-7 від 29.07.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 05.08.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 29.07.2016  № 47-XIII-7
м. Слов'янськ
 

Про отримання гранту від Північної

екологічної фінансової корпорації (НЕФКО)

для фінансування інвестиційного проекту

«Впровадження проекту енергозбереження

в м. Словянськ»



Відповідно до статті 19 Конституції України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Цивільним кодексом України, Рамковою угодою між Урядом України та Північною екологічною фінансовою корпорацією, підписану 17 вересня 2009 року, ратифікованою Законом України «Про ратифікацію Рамкової угоди між Урядом України та Північною екологічною фінансовою корпорацією» від 21 вересня 2010 року № 2533-VI, з метою підвищення енергоефективності закладів медичного обслуговування міських обєктів та впровадження енергозберігаючих технологій в мережі зовнішнього освітлення вулиць, міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Взяти участь у грантовій програмі НЕФКО Фонд «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності (Українащодо впровадження енергозберігаючих заходів та підвищення енергоефективності міських обєктів.


2. Дати згоду на отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту «Впровадження проекту енергозбереження в м. Словянськ». Проект передбачає проведення капітального ремонту наступних обєктів:


- будівлі головного корпусу КЛПЗ «Міська лікарня імені В.І. Леніна» по вул. Шевченко,38 в м. Словянськ Донецької області;


- будівлі амбулаторії №4 КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Словянськ по вул. Урицького, 14 м. Словянськ Донецької області;


- будівлі амбулаторії №№1,2 КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Словянська» по вул. Банківській (вул. Ю.Комунарів), 85 у м. Словянську Донецької області;


- мережі зовнішнього освітлення м. Словянськ Донецької області.


3. Укласти з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) як розпорядником фонду «Фонд «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності (Українадоговір про грант та затвердити наступні умови такого договору:


3.1. Назва проекту: «Впровадження проекту енергозбереження в м. Словянськ».


3.2. Обсяг та валюта гранту: 580 000 EUR.


3.3. Мета гранту: впровадження енергозберігаючих технологій, підвищення енергоефективності закладів медичного обслуговування міста Словянськ; впровадження енергозберігаючих технологій в мережі зовнішнього освітлення вулиць м. Словянськ.


4. Доручити Словянському міському голові Ляху В.М. підписати від імені Словянської міської ради договір про грант на умовах НЕФКО, викладених в договорі та визначених в пункті 3 цього рішення, та усі повязані документи, необхідні для отримання гранту та реалізації у місті зазначеного в пункті 2 цього рішення проекту.


5. З метою реалізації проекту надати повноваження КП «Словянське управління капітального будівництва» Словянської міської ради щодо організації та проведення закупівель, повязаних з проектом відповідно до Правил закупівлі НЕФКО, укладення за результатами таких закупівель договорів з постачальниками товарів/робіт/послуг, що фінансуються ресурсами гранту.


6. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського головиШаповалова І.В.


7. Координацію роботи по виконанню цього рішення покласти на управління інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин Словянської міської ради.


8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Сіваша Д.В. та постійну комісію з питань економічної політики, бізнесу, бюджету та фінансів (Адейкін).



Міський голова                                                                                                                    В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.