Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення опіки над (інформація конфіденційна)..."  № 202 від 16.03.2016р. 
Документ №202 від 16.03.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 23.03.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.03.2016  № 202
м. Слов'янськ
 

Про встановлення опіки над

(інформація конфіденційна)



Розглянувши заяву та надані документи громадянкою України (інформація конфіденційна), яка зареєстрована та фактично мешкає: (інформація конфіденційна), про встановлення опіки над (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), що перебувають на первинному обліку в службі у справах дітей Слов’янської міської ради, мають статус дітей - сиріт, у зв’язку з тим, що мати, (інформація конфіденційна), померла (інформація конфіденційна), батько, (інформація конфіденційна), помер (інформація конфіденційна), не мають інших рідних братів/сестер, не володіють на праві власності рухомим чи нерухомим майном, є спадкоємцями частки нерухомого майна, будинку, після померлого батька, що розташовано за адресою: (інформація конфіденційна), враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 25.02.2016 року, керуючись п. п. 3, 42 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866, ст.ст. 243, 244, 246, 247, 249 Сімейного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про охорону дитинства», ст.ст. 58, 61, 63, 292 Цивільного кодексу України, ст. 34 Закону


В И Р І Ш И В :


1. Призначити громадянку (інформація конфіденційна) опікуном над (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна).


2. Зобов’язати опікуна, (інформація конфіденційна), оформити право власності на ім’я (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), відповідних часток нерухомого майна, будинку, після померлого батька, що розташовано за адресою: (інформація конфіденційна).


3. Зобов’язати опікуна, (інформація конфіденційна), оформити всі виплати, передбачені чинним законодавством України стосовно підопічних дітей, щороку до 16 березня звітувати службі у справах дітей Слов’янської міської ради про свою діяльність.


4. Слов’янському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Свинаренко) забезпечити здійснення соціального супроводу підочних дітей та надавати службі у справах дітей Слов’янської міської ради інформацію про виконання планів соціального супроводу дітей.


5. Відділу охорони здоров’я Слов’янської міської ради (Джим):


5.1 Здійснювати диспансерний нагляд за дітьми, закріпити за ними сімейного лікаря.


5.2 Забезпечити дітям двічі на рік проходження медичного огляду.


5.3 Надавати службі у справах дітей Слов’янської міської ради щорічно звіт про стан здоров’я дітей, дотримання опікуном рекомендацій лікаря.


6. Відділу освіти Слов’янської міської ради (Рублевський):


6.1 Забезпечити право дітям на здобуття освіти, а у разі потреби – забезпечити індивідуальне навчання.


6.2 Надавати службі у справах дітей Слов’янської міської ради щорічно звіт про рівень розвитку та знань дітей, наявність в сім’ї необхідних умов для здобуття освіти, позашкільну зайнятість, участь опікуна у вихованні дітей.


7. Відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради (Міщенко) забезпечити щорічне оздоровлення дітей на пільгових умовах.


8. Просити Слов’янське відділення Краматорського відділу Головного Управління Національної поліції у Донецькій області (Бурсак) надавати службі у справах дітей міської ради щорічно звіт про відсутність проявів асоціальної поведінки з боку підопічних та опікуна.


9. Направити дане рішення до всіх зацікавлених служб для відома, користування та контролю в роботі.


10. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на службу у справах дітей Слов’янської міської ради (Соколова), контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Підлісного Ю.І.



Міський голова                                                                                                                        В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.