Рішення виконавчого комітету  "Про соціальний захист внутрішньо переміщених осіб..."  № 191 від 16.03.2016р. 
Документ №191 від 16.03.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 23.03.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.03.2016  № 191
м. Слов'янськ
 

Про соціальний захист внутрішньо

переміщених осіб



Заслухавши та обговоривши звіт начальника Управління соціального захисту населення Євсюкова А.П. «Про соціальний захист внутрішньо переміщених осіб» виконавчий комітет міської ради відзначає : на 01 березня 2016 р. на обліку перебуває 43788 осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО. У лютому 2016 року 4998 сімей отримали щомісячну допомогу в сумі 8,4 млн. грн. за рахунок коштів Держбюджету України.

Прийом громадян організовано якісно, документи опрацьовано в установлені законодавством терміни.


З метою підвищення рівня обслуговування населення, на підставі узагальненого позитивного досвіду, керуючись ст.34, п.2 ст.52 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:


1. Звіт начальника Управління соціального захисту населення Євсюкова А.П. «Про соціальний захист внутрішньо переміщених осіб» прийняти до уваги.


2. Начальнику Управління соціального захисту населення Євсюкову А.П.


2.1. Удосконалити прийом вимушено переміщених осіб та надавати їм безоплатну правову допомогу з питань взяття на облік .


2.2. Постійно інформувати населення через місцеві засоби масової інформації про зміни в чинному законодавстві, щодо призначення та виплати різних видів соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб.



Міський голова                                                                                                                        В.М.Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.