Розпорядження міського голови  "Про підготовку та відзначення п'ятої річниці з часу зві..."  № 212-р від 03.07.2019р. 
Документ №212-р від 03.07.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 09.07.2019



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 03.07.2019  № 212-р
м. Слов'янськ
 

Про підготовку та відзначення

п'ятої річниці з часу звільнення міста

Слов’янська від російської окупації



З метою належного відзначення п'ятої річниці з часу звільнення міста Слов’янська від російської окупації, вшанування українських воїнів, які загинули під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, на виконання Постанови Верховної Ради України від 18.12.2018 № 2654-VІІІ “Про відзначення пам'ятних дат і ювілеїв у 2019 році”, керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1. Затвердити План заходів з підготовки та відзначення п'ятої річниці з часу звільнення міста Слов’янська від російської окупації (далі – План), (додаток 1).


2. Фінансовому управлінню (Ковальов) профінансувати заходи, згідно Плану, відповідно до Програми розвитку культури міста Слов’янська на 2019 рік, затвердженої рішенням Слов’янської міської ради від 20.02.2019 року № 34-LХ-7, згідно Кошторису витрат на реалізацію Плану заходів  з підготовки та відзначення п'ятої річниці з часу звільнення міста Слов’янська від російської окупації (додаток 2).


3.Управлінню житлово-комунального господарства Слов'янської міської ради (Башкаєв) забезпечити благоустрій в місцях проведення масових заходів.


4.Відділу охорони здоров'я Слов'янської міської ради (Джим) забезпечити медичний супровід під час проведення масових заходів.


5.Рекомендувати Слов'янському відділу поліції ГУ НПУ в Донецькій області (Загурський) забезпечити охорону публічної безпеки і порядку під час проведення масових заходів.


6. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на відділ з питань внутрішньої політики (Кравченко), контроль – на заступника міського голови Підлісного Ю.І.




Міський голова                                                                                                                         В.М.Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.