Рішення міської ради  "Про затвердження технічної документації із землеустрою,..."  № 44-LVI-7-56 від 19.12.2018р. 
Документ №44-LVI-7 від 19.12.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 26.12.2018



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 19.12.2018  № 44-LVI-7
м. Слов'янськ
 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою, щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) та передачу її в

оренду фізичній особі-підприємцю

Таракановій Світлані Володимирівні



Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Тараканової Світлани Володимирівни, яка зареєстрована за адресою: м. Слов’янськ, вул. Харківська, 62 (ідентифікаційний номер 3310106181) про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду за адресою: м. Слов’янськ, вул. Лозановича, 3А для обслуговування будівлі для роздрібної торгівлі, враховуючи рішення постійної комісії з питань землекористування, містобудування та екології, керуючись ст.ст. 12,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Таракановій Світлані Володимирівні для обслуговування будівлі для роздрібної торгівлі за адресою: м. Слов’янськ, вул. Лозановича, 3А.


2. Передати фізичній особі-підприємцю Таракановій Світлані Володимирівні в оренду терміном на 3 (три) роки земельну ділянку площею 0,0135 га (кадастровий номер 1414100000:01:001:0338) для обслуговування будівлі для роздрібної торгівлі за адресою: м. Слов’янськ, вул. Лозановича, 3А із земель житлової та громадської забудови комунальної власності Слов’янської міської ради.


3. Фізичній особі-підприємцю Таракановій С.В.:


3.1. Виконувати обов’язки землекористувача згідно ст. 96 Земельного кодексу України.


3.2. У місячний строк оформити договір оренди землі у встановленому законом порядку.


3.3. Після державної реєстрації права оренди земельної ділянки у п’ятиденний строк надати копію договору до Слов’янської об’єднаної державної податкової інспекції.


4. Пункт 2 даного рішення набирає чинності з моменту державної реєстрації права оренди на земельну ділянку.


5. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Рубана А.Є. та постійну комісію з питань землекористування, містобудування та екології (Придворов).



Міський голова                                                                                                                   В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.