Рішення міської ради  "Про запит депутата міської ради Кононенка Ю.Г. ..."  № 2-LII-7-52 від 28.09.2018р. 
Документ №2-LII-7 від 28.09.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 05.10.2018



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 28.09.2018  № 2-LII-7
м. Слов'янськ
 

Про запит депутата міської ради

Кононенка Ю.Г.


Заслухавши запит депутата міської ради Кононенка Ю.Г. до міського голови Ляха В.М. щодо заборони переведення роботи світлофорів в «черговий режим» (миготіння жовтого сигналу); встановлення відповідних дорожніх знаків на всіх перехрестях, де нанесена розмітка для направлення руху транспорту по різним смугам; відкриття руху транспорту по вул. Банківській від перехрестя з вул. Лозановича у напрямку Слов’янського курорту, відповідно до частин 2, 3, 4 ст. 12 Регламенту Слов’янської міської ради 7 скликання, ст.22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» і п.13 ч.1 ст.26, п.8 ст.49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


Вирішує:


1. Підтримати запит депутата міської ради Кононенка Ю.Г. до міського голови Ляха В.М. щодо заборони переведення роботи світлофорів в «черговий режим» (миготіння жовтого сигналу); встановлення відповідних дорожніх знаків на всіх перехрестях, де нанесена розмітка для направлення руху транспорту по різним смугам; відкриття руху транспорту по вул. Банківській від перехрестя з вул. Лозановича у напрямку Слов’янського курорту.


2. Направити запит депутата міської ради Кононенка Ю.Г. міському голові Ляху В.М. для вжиття заходів та надання в тридцятиденний термін офіційної письмової відповіді міській раді та депутату міської ради  Кононенку Ю.Г.


3. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Кіма Ж.М. та постійну комісію міської ради з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку, регуляторної політики та протидії корупції (Савченко).



Міський голова                                                                                                                       В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.