Рішення виконавчого комітету  "Про надання адміністративних послуг за принципом мобіль..."  № 1378 від 07.06.2019р. 
Документ №1378 від 07.06.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 13.06.2019



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 07.06.2019  № 1378
м. Слов'янськ
 

Про надання адміністративних послуг

за принципом мобільного віддаленого

робочого місця для роботи адміністраторів

Центру надання адміністративних послуг

міста Слов'янська зі спеціальною валізкою

«Мобільний адміністратор»



З метою створення зручних умов та доступності для отримання адміністративних послуг громадянами, відповідно до пункту 4 статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», відповідно до Положенням про Центр надання адміністративних послуг міста Слов'янська, керуючись ст. 27, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Затвердити Порядок надання адміністративних послуг за принципом мобільного віддаленого робочого місця для роботи адміністраторів ЦНАП міста Слов'янськ зі спеціальною валізкою “Мобільний адміністратор” (Додаток 1).


2. Центру надання адміністративних послуг міста Слов'янська (Головаченко) забезпечити надання адміністративних послуг за принципом мобільного віддаленого робочого місця для роботи адміністраторів Центру надання адміністративних послуг міста Слов'янська зі спеціальною валізкою «Мобільний адміністратор» за місцем проживання/перебування суб’єктів звернення з обмеженими можливостями чи обмежених у пересуванні.


3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови-керуючого справами виконкому Воропаєва В.М.



МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                                           В.М. ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.