Рішення міської ради  "Про внесення змін до Регламенту Слов'янської міської ра..."  № 17-XLVIII-7-48 від 27.06.2018р. 
Документ №17-XLVIII-7 від 27.06.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 06.07.2018



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 27.06.2018  № 17-XLVIII-7
м. Слов'янськ
 

Про внесення змін до Регламенту

Слов’янської міської ради VII скликання

щодо оприлюднення рішень ради



З метою своєчасного та якісного здійснення повноважень органами місцевого самоврядування, забезпечення належної реалізації права на доступ до публічної інформації, встановлення відкритості та прозорості діяльності Слов’янської міської ради, керуючись п.1 ч.1 ст. 26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.65 Регламенту Слов’янської міської ради VII скликання, затвердженого рішенням Слов’янської міської ради від 02.12.2015 № 8-ІІ-7 «Про затвердження Регламенту Слов’янської міської ради 7 скликання» (із змінами та доповненнями), міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Внести наступні зміни до Регламенту Слов’янської міської ради VII скликання, затвердженого рішенням Слов’янської міської ради від 02.12.2015 № 8-ІІ-7 «Про затвердження Регламенту Слов’янської міської ради 7 скликання» (із змінами та доповненнями):


1.1. Статтю 55 Регламенту Слов’янської міської ради VII скликання викласти у наступній редакції:


«Стаття 55. Набрання чинності рішень ради


1. Рішення ради, окрім рішень нормативно-правового характеру, набирають чинності з моменту їх прийняття, якщо радою не встановлено інший строк введення цих рішень в дію.


2. Рішення ради нормативно-правового характеру набирають чинності з дня їх офіційного оприлюднення, якщо радою не встановлено інший строк введення цих рішень у дію.


3. Рішення ради оприлюднюються в строки, встановлені ст. 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації».


4. Офіційним оприлюдненням вважається публікація рішення ради на офіційному веб-сайті ради або в інший спосіб відповідно до самого рішення чи закону.


5. У разі виявлення невідповідності оприлюдненого тексту з оригіналом, секретар ради забезпечує реалізацію необхідних заходів для якнайшвидшого опублікування прийнятого тексту рішення


6. Кожен має право отримати копію будь-якого рішення ради в порядку передбаченому Законом України «Про доступ до публічної інформації».


1.2. Статтю 56 Регламенту Слов’янської міської ради VII скликання виключити.



Міський голова                                                                                                                         В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.