Рішення міської ради  "Про затвердження Порядку організації заходів, направлен..."  № 4-XLVII-7-47 від 13.06.2018р. 
Документ №4-XLVII-7 від 13.06.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 20.06.2018



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 13.06.2018  № 4-XLVII-7
м. Слов'янськ
 

Про затвердження Порядку організації

заходів, направлених на часткове

відшкодування вартості путівок дитячим

закладам оздоровлення та відпочинку

Донецької області за послуги з оздоровлення

дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, що

проживають на території Слов’янської міської ради



З метою  створення у літній період умов для повноцінного відпочинку, покращення стану здоров`я дітей, розглянувши інформацію начальника відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Міщенка О.М. «Про затвердження Порядку організації заходів, направлених на часткове відшкодування вартості путівок дитячим закладам оздоровлення та відпочинку Донецької області за послуги з оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, що проживають на території Слов’янської міської ради», відповідно до статті 7 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», міської програми «Організація відпочинку і оздоровлення дітей і молоді м. Слов’янськ на 2018-2022 роки», затвердженої рішенням Слов’янської міської ради від 16.03.2018 № 3-XLII-7, враховуючи наказ Департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації від 27.04.2018 № 01-07/359 «Про затвердження Методики організації заходів, направлених на часткове відшкодування вартості путівок дитячим закладам оздоровлення та відпочинку Донецької області за послуги з оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми», зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області 22 травня 2018 року за № 138/2580, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Затвердити Порядок організації заходів, направлених на часткове відшкодування вартості путівок дитячим закладам оздоровлення та відпочинку Донецької області за послуги з оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, що проживають на території Слов’янської міської ради (додається).


2. Організаційне виконання рішення покласти на відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради (Міщенко).


3. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Підлісного Ю.І. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, соціальної та молодіжної політики (Смирнов).



Міський голова                                                                                                                        В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.