Рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення технічної документац..."  № 57-XLVI-7-46 від 23.05.2018р. 
Документ №57-XLVI-7 від 23.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 31.05.2018



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 23.05.2018  № 57-XLVI-7
м. Слов'янськ
 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою,

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі (на

місцевості) для відведення її в оренду

гр. Новикову Сергію Івановичу,

гр. Голєву Роману Вікторовичу,

гр. Вишні Роману Сергійовичу,

гр. Бурлаці Тетяні Сергіївні,

гр. Черненку Леоніду Павловичу,

гр. Іванову Сергію Володимировичу



Розглянувши заяву гр. Новикова Сергія Івановича, який зареєстрований за адресою: конфіденційна інформація (ідентифікаційний номер конфіденційна інформація), гр. Голєва Романа Вікторовича, який зареєстрований за адресою: конфіденційна інформація (ідентифікаційний номер конфіденційна інформація), гр. Вишні Романа Сергійовича, який зареєстрований за адресою: конфіденційна інформація (колишня конфіденційна інформація) (ідентифікаційний номер конфіденційна інформація), гр. Бурлаки Тетяни Сергіївни, яка зареєстрована за адресою: конфіденційна інформація (ідентифікаційний номер конфіденційна інформація), гр. Черненка Леоніда Павловича, який зареєстрований за адресою: конфіденційна інформація (колишня конфіденційна інформація) (ідентифікаційний номер конфіденційна інформація), гр. Іванова Сергія Володимировича, який зареєстрований за адресою: конфіденційна інформація (ідентифікаційний номер конфіденційна інформація) про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для відведення її в оренду за адресою: м. Слов’янськ, вул. Ярослава Мудрого, 86 (колишня вул. Урицького) для обслуговування нежитлової будівлі, головного виробничого корпусу, враховуючи рішення постійної комісії з питань землекористування, містобудування та екології, керуючись ст.ст.12,124 Земельного кодексу України, ст.ст. 25,28,55 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Надати дозвіл гр. Новикову Сергію Івановичу, гр. Голєву Роману Вікторовичу, гр. Вишні Роману Сергійовичу, гр. Бурлаці Тетяні Сергіївні, гр. Черненку Леоніду Павловичу, гр. Іванову Сергію Володимировичу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для відведення її в оренду площею 4,3790 га (кадастровий номер 1414100000:01:004:0200) для обслуговування нежитлової будівлі, головного виробничого корпусу за адресою: м. Слов’янськ, вул. Ярослава Мудрого, 86 із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності Слов’янської міської ради.


2. Рекомендувати гр. Новикову С.І., гр. Голєву Р.В., гр. Вишні Р.С., гр. Бурлаці Т.С., гр. Черненку Л.П., гр. Іванову С.В.:


2.1. У місячний термін укласти договір на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з суб’єктами господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом


2.2. Технічну документацію із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) розробити у відповідності до вимог діючого законодавства України.


2.3. До використання земельної ділянки приступити після отримання правовстановлюючих документів на землю.


3. Пункти 2-5 рішення Слов’янської міської ради від 01.06.2012
№ 55-XXVI-6 «Про затвердження технічної документації із землеустрою, в частині складання документів що посвідчують право на земельну ділянку та передачу її в оренду гр. Новикову Сергію Івановичу» визнати такими, що втратили чинність.


4. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Сіваша Д.В. та постійну комісію з питань землекористування, містобудування та екології (Придворов).



Міський голова                                                                                                            В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.