Рішення міської ради  "Про затвердження Програми "Забезпечення житлом дітей-си..."  № 17-XLVI-7-46 від 23.05.2018р. 
Документ №17-XLVI-7 від 23.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 31.05.2018



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 23.05.2018  № 17-XLVI-7
м. Слов'янськ
 

Про затвердження Програми

«Забезпечення житлом дітей-сиріт та

дітей, позбавлених батьківського

піклування, та осіб з їх числа на

2018-2020 роки у м. Слов’янську»



З метою реалізації державної політики щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, відповідно ст.25 Закону України «Про охорону дитинства», ст.ст.32, 33 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Указ Президента України від 12 січня 2018 року №5/2018 «Про першочергові заходи щодо захисту прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб із їх числа», п.п.64, 65 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866, враховуючи розпорядження голови обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 02.03.2018 року №290/5-18 «Про затвердження регіональної програми «Забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2020 роки», розпорядження голови обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 13.04.2018 року №485/5-18 (зі змінами) «Про затвердження Порядку надання та використання у 2018 році субвенції з обласного бюджету бюджетам міст, районів, об’єднаних територіальних громад для придбання на вторинному ринку впорядкованого для постійного проживання житла для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа», рішення виконавчого комітету  міської ради від 02.05.2018 № 279, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Затвердити Програму «Забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2020 роки у м. Слов’янську» (додається).


2. Доручити управлінню комунальної власності Слов’янської міської ради (Башкаєв), службі у справах дітей Слов’янської міської ради (Соколова), відділу з обліку та розподілу житлової площі Слов’янської міської ради (Стешенко) розробити та подати на затвердження виконавчому комітету Слов’янської міської ради Порядок використання у 2018 році субвенції з обласного бюджету бюджетам міст, районів, об’єднаних територіальних громад для придбання на вторинному ринку впорядкованого для постійного проживання житла для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.


3. Доручити виконавчому комітету Слов’янської міської ради створити конкурсну комісію з придбання на вторинному ринку впорядкованого для постійного проживання житла для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.


4. Фінансовому управлінню Слов’янської міської ради (Ковальов) щорічно при формуванні міського бюджету в межах його можливості передбачити кошти на фінансування вищезазначеної Програми.


5. Визначити управління комунальної власності Слов’янської міської ради (Башкаєв) головним розпорядником коштів для придбання на вторинному ринку впорядкованого для постійного проживання житла для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.


6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови ради Воропаєва В. М. та на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, соціальної та молодіжної політики
(Смирнов В.С.).


Міський голова                                                                                                            В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.