Рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою ..."  № 74-XLIV-7-44 від 06.04.2018р. 
Документ №74-XLIV-7 від 06.04.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 13.04.2018



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 06.04.2018  № 74-XLIV-7
м. Слов'янськ
 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І ДОВКІЛЛЯ М. СЛОВ’ЯНСЬКА»



Розглянувши заяву КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І ДОВКІЛЛЯ М. СЛОВ’ЯНСЬКА», юридична адреса: м. Слов’янськ, вул. Вокзальна, 77 (колишня вул. Свердлова) (ідентифікаційний код 38660685) про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування за адресою: м. Слов’янськ, вул. Весняна, 23 для обслуговування будинку культури, враховуючи рішення постійної комісії з питань землекористування, містобудування та екології, керуючись ст.ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, ст.ст. 25,28,50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Надати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І ДОВКІЛЛЯ М. СЛОВ’ЯНСЬКА» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 0,2092 га за адресою: м. Слов’янськ, вул. Весняна, 23 для обслуговування будинку культури із земель житлової та громадської забудови комунальної власності Слов’янської міської ради.


2. Рекомендувати КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І ДОВКІЛЛЯ М. СЛОВ’ЯНСЬКА»:


2.1. У місячний термін укласти договір на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з суб’єктами господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.


2.2. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки розробити у відповідності до чинного законодавства України.


2.3. До використання земельної ділянки приступити після отримання правовстановлюючих документів на землю.


3. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Сіваша Д.В. та постійну комісію з питань землекористування, містобудування та екології (Придворов).



Міський голова                                                                                                                   В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.