Рішення міської ради  "Про затвердження технічної документації із землеустрою,..."  № 72-XLIV-7-44 від 06.04.2018р. 
Документ №72-XLIV-7 від 06.04.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 13.04.2018



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 06.04.2018  № 72-XLIV-7
м. Слов'янськ
 

Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для відведення її у власність шляхом викупу гр. Нейчеву Володимиру Володимировичу



Розглянувши заяву гр. Антипова Віталія Олексійовича, який зареєстрований за адресою: конфіденційна інформація (ідентифікаційний номер конфіденційна інформація), що діє на підставі довіреності, посвідченої приватним нотаріусом Слов’янського міського нотаріального округу Донецької області Панченко А.В., зареєстрованої в реєстрі 15.11.2017 за № 5413 від гр. Нейчева Володимира Володимировича, який зареєстрований за адресою: конфіденційна інформація (ідентифікаційний номер конфіденційна інформація) про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для відведення її у власність шляхом викупу за адресою: м. Слов’янськ, вул. Вокзальна, 10 (колишня вул. Свєрдлова) для обслуговування будинку для приїжджих — будівлі готелю, враховуючи, рішення постійної комісії з питань землекористування, містобудування та екології, керуючись ст.ст. 12,127,128 Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про оцінку земель», п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Затвердити технічну документацію із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для відведення її у власність шляхом викупу гр. Нейчеву Володимиру Володимировичу площею 0,1216 га (кадастровий номер 1414100000:01:003:0221) для обслуговування будинку для приїжджих — будівлі готелю за адресою: м. Слов’янськ, вул. Вокзальна, 10 із земель житлової та громадської забудови комунальної власності Слов’янської міської ради. 


2. Рекомендувати гр. Нейчеву Володимиру Володимировичу укласти договір із міською радою на оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки в двадцятиденний термін з дня прийняття даного рішення.


3. Встановити авансовий внесок у розмірі 1 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що складає суму 10 048,54 грн. (десять тисяч сорок вісім гривень 54 копійки).


4. У разі не виконання п.2 даного рішення та несплати авансового внеску, гр. Нейчев Володимир Володимирович втрачає право на викуп земельної ділянки за адресою: м. Слов’янськ, вул. Вокзальна, 10 згідно даного рішення.


5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Сіваша Д.В. та постійну комісію з питань землекористування, містобудування та екології (Придворов)



Міський голова                                                                                                                  В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.